VÉLEMÉNYEK

"Csak ajánlani tudom Babettet. Babett egy tünemény, profi. Igényes, szép környezet. Fájdalommentes tetoválás."

Gálné Mátrai Orsolya

"A harmadik alkalommal lett a szemem tetoválva. Az első két alkalom elmondhatatlanul fájt, azok nem itt készültek.

Kimondottan kellemes meglepetés volt hogy itt csak egy kis érzékenységen kívűl nem volt fájdalom.
Nem mindegy, hogy ki és milyen anyagokkal dolgozik, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Milárcsik Katalin

"Kedvessèg, extra türelmessèg ès magabiztos szaktudàs jellemzi. Profi érzéstelenítés! Bàtran ajànlom."

Demeterné Varga Angéla

"Babett egy nagyon alapos, lelkiismeretes, precíz kozmetikus, aki a szakmai profizmus mellett nagyon kedves, türelmes is! Bátran elmondhatod mit szeretnél, ő mindent próbál maximálisan megoldani! Nagyon kellemes környezetben tudsz szépülni, ahol a figyelem csak rád összpontosul! Ha még nem találtad meg a kozmetikusodat, akkor mindenképpen ajánlom Babettet, nem fogsz csalódni!"

Fehérvári Rita

“Babett fantasztikus ember! Kiváló anyagokkal dolgozik nyugodt környezetben, modern gépekkel, technikákkal. Felüdülés bőrnek és léleknek egyaránt! Szívből ajánlom!"

Vághy Krisztina

“Aki fél hogy a tetoválás fáj ne tegye, Babett munkája során volt először hogy szinte semmit sem éreztem. Profi szakember és nem mellékesen nagyon kedves,türelmes. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Őt !!!!"

Vizy Nikoletta

"Csak ajánlani tudom Babettet! Végtelenül Kedves és Türelmes, a tetoválás egyáltalán nem fáj, és a végeredmény is gyönyörű! Rengeteg időt fordít szakmai továbbképzésekre ezért hatalmas tudása van a végtelen precizitása mellet! Kedves Babett nagyon szépen köszönöm a csodás szemhéjtetoválást és már alig várom, hogy újra találkozzunk!"

Méry Nikolett

“Maximális szakértelem, a legjobb minőségű termékek - lelkiismeretességgel, kedvességgel csak neked - megnyugtató, elegáns környezetben.”

Prókay Sylvia