VÉLEMÉNYEK

"Csak ajánlani tudom Babettet. Babett egy tünemény, profi. Igényes, szép környezet. Fájdalommentes tetoválás."

Gálné Mátrai Orsolya

"Babett ösztönösen elegáns, kifinomult jelenség, és a munkái is maximálisan ezt tükrözik. Precíz, finom vonalak, remek érzékkel kiválasztott színek és tökéletes harmónia végeredményként. Művész. Az arcod mestere! Ne hezitálj! Bánni fogod, hogy nem korábban mentél hozzá..."

P. Anna

 

"A harmadik alkalommal lett a szemem tetoválva. Az első két alkalom elmondhatatlanul fájt, azok nem itt készültek.

Kimondottan kellemes meglepetés volt hogy itt csak egy kis érzékenységen kívűl nem volt fájdalom.
Nem mindegy, hogy ki és milyen anyagokkal dolgozik, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Milárcsik Katalin

"Kedvessèg, extra türelmessèg ès magabiztos szaktudàs jellemzi. Profi érzéstelenítés! Bàtran ajànlom."

Demeterné Varga Angéla

"Babett egy nagyon alapos, lelkiismeretes, precíz kozmetikus, aki a szakmai profizmus mellett nagyon kedves, türelmes is! Bátran elmondhatod mit szeretnél, ő mindent próbál maximálisan megoldani! Nagyon kellemes környezetben tudsz szépülni, ahol a figyelem csak rád összpontosul! Ha még nem találtad meg a kozmetikusodat, akkor mindenképpen ajánlom Babettet, nem fogsz csalódni!"

Fehérvári Rita

“Babett fantasztikus ember! Kiváló anyagokkal dolgozik nyugodt környezetben, modern gépekkel, technikákkal. Felüdülés bőrnek és léleknek egyaránt! Szívből ajánlom!"

Vághy Krisztina

“Aki fél hogy a tetoválás fáj ne tegye, Babett munkája során volt először hogy szinte semmit sem éreztem. Profi szakember és nem mellékesen nagyon kedves,türelmes. Mindenkinek tiszta szívből ajánlom Őt !!!!"

Vizy Nikoletta

"Csak ajánlani tudom Babettet! Végtelenül Kedves és Türelmes, a tetoválás egyáltalán nem fáj, és a végeredmény is gyönyörű! Rengeteg időt fordít szakmai továbbképzésekre ezért hatalmas tudása van a végtelen precizitása mellet! Kedves Babett nagyon szépen köszönöm a csodás szemhéjtetoválást és már alig várom, hogy újra találkozzunk!"

Méry Nikolett

“Maximális szakértelem, a legjobb minőségű termékek - lelkiismeretességgel, kedvességgel csak neked - megnyugtató, elegáns környezetben.”

Prókay Sylvia

"Babett végtelenül kedves, figyelmes. Teljeskörűen felmérte a sminkelési szokásaimat, igényeimet, és ennek megfelelően tett javaslatot a nekem megfelelő módszerre. Csodálatos természetes szemöldököm lett, amivel nagyon boldog vagyok. A szemöldök sűrítést és a számat is előrajzolta, amit szintén meg szeretnék csináltatni. Sugárzó tekintetet kölcsönöz, de mégis természetes.."

K. Petra

"Még friss a szám, de már látszik, hogy szép lett a vonala. Fájdalmam nincs, a tetoválás alatt is csak kevés és elviselhető volt. Egyáltalán nem volt rossz élmény, ez köszönhető a kedvességnek és odafigyelésnek. Bár először jártam itt, mégis úgy éreztem, mintha régi kuncsaft lennék. Ez jól esett."

G. Andrea

"A legjobb! Professzionális munka! Szemöldök-szem-száj tetoválásomat is a Babett csinálta! Álom szép lett mindegyik, és a legfontosabb, hogy hozzám illő!! :) Nem mennék soha máshoz!"

R. Niki

Babett nagyon kedves, kellemes személyiség, érzi a vendéget, és kiváló szakember. Sok elrontott szemöldököt láttam már, így én is picit féltem, bár láttam már Babett munkáit, azért is választottam őt. Körültekintő volt és alapos, a végeredmény pedig pont olyan, amilyennek szerettem volna."

V. Annamária