Thermage Mátrixpontos RF (rádiófrekvencia)

Szeretnél feszesebb kontúrokat?

Elfelejtenéd a szemed körüli petyhüdt bőrt?

Az orcákon beesik és tágporusú a bőröd? 

Akkor olvass tovább, mert ezt most neked találták ki!

 A Mátrixpontos rádiófrekvencia – más néven Thermage egy a kozmetikai ipar, orvostechnológiából átvett legújabb vívmánya. Nem azt mondom, hogy nincs ennél hangzatosabb kezelés a piacon, de én sem vagyok az a mindent bevállalós típus. Aki régóta ismer, tudja, hogy csak olyan technológiával dolgozom, ami biztosan nem árt, de használ. Jómagam is abban a korban vagyok, hogy a gyors, hatékony, fájdalommentes, hosszútávon is működő, költséghatékony kezeléseket kedvelem. 

Tehát ez is olyan lesz...

Már az első kezelés után látszódik a hatása, de az eredmény meghosszabbítása érdekében 4 vagy 6 kezelés ajánlott kúraszerűen, 2-4 heti ismétléssel elvégeztetni.

A 6 alkalmas ütemezett kezeléssorozat után a Thermage kezelés hatása több, mint 1-2 éven keresztül tartósan megmaradhat.

A Thermage Rf a bőr teljes mélységben serkenti a kollagén termelését, így nem csupán felszíni, hanem több bőrréteget fiatalítani bíró hatása van, melynek eredménye azonnal látszódik és a hatása egy hosszabb-rövidebb kúra után évekig megmarad.

A Thermage egy teljes mértékben non-invazív módszer, mely hatását azonnal kifejti, minden bőrtípuson lehet alkalmazni és semmilyen komoly ellenjavallata nincs.

A teljes kezelés testen és arcon egyaránt alkalmazható.

Arcon a kezelés ideje kb. 60 perc, ára: 15.000Ft/arcnyi terület

A plasztikai sebészetből átvett, a kozmetikai iparban is használható rádiófrekvenciás technikával működő gép, a bőrfeszesítés, és a kontúr javítás biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezet saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.

Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció.

A hatása részben azonnali és látható, másrészt elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő hatodik hónap végéig. Az eredmény pedig évekig látható.

Amiben még többet ad: nincs regenerációs idő, a páciens a kezelés után azonnal folytathatja normál életvitelét.

A lézerekkel ellentétben minden bőrtípusnál és minden bőrszín esetében használható.

Nem évszak függő, mint a lézeres kezelések estén, a Thermage RF télen, és nyáron is, ill. minden évszakban használható. 

A töltőanyagokkal ellentétben pedig (amelyek csak ránc töltését teszik lehetővé), az egész kezelt területen, mint pl. a homlokon, az arcon, a szemhéjakon, hason, kézen, stb. fejti ki hatását.

Nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy nem csak arcon, szemhéjon, vagy nyakon vethető be, hanem az egész testen használható.  Feszesíthető általa a bőr a dekoltázson, a felkaron, a melleken, a hason, a combokon, térdeken stb.

Hogy működik a Thermage gép?

Ha a bőr mélyebb rétegében csökken a kollagén rostok mennyisége a korábbi, túlzásba vitt napozás, genetikai okok, vagy a normál öregedési folyamat miatt, akkor az arc bőre megereszkedik és ráncosodik. Természetesen azok a módszerek, amelyek csak a felületen hatnak (mezoterápia, otthoni ápolási rutinok), nem képesek a mélyebb rétegek kollagén termelését befolyásolni.

A Thermage RF  az egyetlen non invasiv (nincs vágás, szúrás) módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mélyebben fekvő rétegének kollagén termelését.

Hogyan újítja meg a kollagént?

Thermage RF az egyetlen, amely a radiofrekvenciás technológiát használja (mátrix monopolar technika), és így a mély kollagénrost hálózatot is eléri, felmelegíti, ez pedig azonnali feszesedést okoz, mellette pedig megújítja a bőr tónusát és szerkezetét.

Az új kollagén termelés beindulásának köszönhetően pedig a bőr megújulása 4-6 hónapon át is tart a kezelést követően.

A kezelést egyéntől függően kb. 3-6 alkalommal kell ismételni kúra szerűen. Nincs regenerációs időszak, azonnal visszaállhat az ember a mindennapi tevékenységébe.

Kinek ajánlott?

A legjobb eredményeket a 35-60 év közöttiek esetében lehet tapasztalni. Ha idősebb valaki és/vagy erősebben megereszkedett (genetika vagy fogyás hatására) a bőre, akkor az eredmény kevésbé lesz látványos.

Kezelés alatt a kezelt felületen enyhe kellemes meleg érzés tapasztalható, mialatt a radiofrekvencia energiája a bőr alsó rétegét kezeli. 

A kezelést követően a bőr egy vagy két napon keresztül enyhén rózsás és feszesebb lehet.

Bár a többség ezt nem észleli gondnak. 

Azonnali eredmény: pórusok összehúzódnak, a kezelt bőr finomabb, simább lesz. Ugyanúgy a kezelt terület kontúrja is harmonikusabbá válik.