Angelbrow gépi szálas szemöldöktetoválás
Angelbrow gépi szálas szemöldöktetoválás

Angelbrow

vagy gépi szálas hiperrealisztikus szemöldöktetoválás

Ezzel a technikával érhetjük el a legtermészetesebb, a saját szálak irányával megegyező hatást. Amennyiben a teljes szemöldök hiányzik (alopecia, kemoterápia után) akkor is rekonstruálhatjuk az eredetivel megegyező szemöldököt, vagy akár szebbet is.  Géppel készített technika, a tetoválógép segítségével készül, minimális kellemetlenséggel. Gyors gyógyulás, tartóssága 1-3 év.

Púderes hatású szemöldöktetoválás

vagy powderbrow

Készülhet lágyan, amivel természetes hatást tudunk elérni és gyógyulás után  finom púderes hatást eredményez. Illetve erőteljesebben, mintha szemöldökporral készítettük volna el sminkünket. Megkönnyíti a reggeli készülődést, valamint a strandon sem kell lemondanunk tökéletesen formázott szemöldökünk látványáról. Tartóssága: 1-3 év

Hibrid szemöldök

a két fenti technika ötvözete

Ahogy a technika neve is tükrözi, a szálas és a púderes szemöldöktetoválás kombinációjáról van szó ez esetben. A szemöldök eleje szálas, kb. 1,5cm-es szakaszon, majd átvált púderes technikába. Azért jött létre ez a kombináció, hogy a szálas technika lágysága jelenjen meg az orrnyeregnél és a púderes technika karakteressége a szemöldök végénél, ezzel izgalmas hatást érhetünk el.